Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

"Ο Τζάκ και η Φασολιά" με Ελεύθερη Είσοδο στον Κορυδαλλό την Πέμπτη 10/09!
"Ο Τζάκ και η Φασολιά", το γνωστό και πολύ αγαπημένο παραμύθι αγγλικής προέλευσης που πρωτοεκδόθηκε στο Λονδίνο το 1807 παρουσιάζεται ξανά σε διασκευή και σκηνοθεσία Χάρη Σώζου. Μας αφηγείται την Ιστορία του Τζακ ενός ζωηρού, σκανδαλιάρικου, επιπόλαιου και απερίσκεπτου αγοριού και το πέρασμά του στην Ωριμότητα. Ένα απ' τα μηνύματα του έργου, είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να παρατάμε στη μέση, κάτι που αρχίζουμε.Έτσι και ο Μικρός Τζακ, σκαρφαλώνοντας την Φασολιά, κάποια στιγμή κουράστηκε, σταμάτησε, σκέφτηκε να κατέβει, φοβήθηκε ότι δεν θα τα καταφέρει, σκέφτηκε να τα παρατήσει, σκέφτηκε μήπως δεν έπρεπε να είχε καν ανέβει. Αλλά παρ’ όλα αυτά με πείσμα, υπομονή, δύναμη και κουράγιο συνέχισε μέχρι να φτάσει στο τέλος, να φτάσει στην κορυφή. Ακόμα και όταν έφτασε εκεί όμως η προσπάθεια του δεν είχε τελειώσει.
Είχε ανέβει το δέντρο της τύχης του, αλλά τώρα έπρεπε να κατακτήσει και το Κάστρο της Ζωής του. Πράγμα που το κατόρθωσε.
Πέμπτη 10/9, ώρα 21.00, Δημοτικό Αμφιθέατρο "Θανάσης Βέγγος". Πρωταγωνιστούν Νίκος Μυτιληναίος, Βαλάντης Κωνσταντινόπουλος κ.α.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου